Social ride

IMG-20220501-WA0007.jpg

WAT is een social ride?

Een Social Ride is een groepsrit onder gelijkgezinden die er samen een leuke dag willen van maken. We starten de rit met een koffie en gaan dan samen op pad voor een leuke & gezellige rit over rustige verkeersluwe wegen. Door de deelname te beperken is het aangenamer fietsen.

hoeveel km? Welk gemiddelde? hoeveel hm?

Met onze Social Rides mikken we op ritjes over verkeersluwe wegen door mooie landschappen. De rit zal circa 100km,  500hm bevatten, de gemiddelden kunnen schommelen tussen 28/30/32. Het is echter niet de bedoeling om iemand achter te laten. Wanneer er teveel verschil in de groep is kan deze opgesplitst worden in groepje 30 & 28 bijvoorbeeld. Wanneer je bijvoorbeeld niet kan volgen bij groepje 30 dan kan je inpikken bij groepje 28.

Wie kan meedoen aan de social ride?

Iedereen die reeds ervaring heeft met fietsen en zelfstandig een rit kan rijden van circa 26/27 gemiddeld. Zoals je misschien weet is het in groep iets aangenamer fietsen dan alleen tegen de wind.

wat als ik halfweg wil stoppen of onzeker ben of ik de rit kan uitrijden ?

We voorzien halfweg de rit de mogelijkheid om af te stappen tijdens de bevoorrading en mee te rijden met de wagen naar het startpunt.

kostprijs? inschrijven? verzekering?

Deelname kost 10€ - koffie - bevoorrading - braadworst & drankje - gpx rit

Inschrijven kan via onderstaande knop, scrol naar social ride.

Deelname is op eigen risico, wij staan niet in voor schade of ongevallen